Back to main

Digital markedsføring

Kommunikation ad digitale kanaler byder på mange muligheder - og det er et område i konstant udvikling. Din synlighed online er vigtigere end nogensinde og content er helt afgørende, hvis inbound marketing skal være en succes.

Kend din målgruppe og sørg for, at dit budskab er relevant for den. Vi hjælper dig med at identificere din primære målgruppe, deres interesser, hvem de er forbundet med og hvilke kanaler de bruger. I næste step planlægger vi de relevante budskaber, der matcher behovet i købsprocessens forskellige faser. Nogle kunder vil være købsparate - andre har først lige erkendt behovet. Med det som udgangspunkt planlægger vi elementerne i den digitale og sociale kommunikation.

Udfyld nedenstående oplysninger, hvis du ønsker at møde os til en diskussion omkring udviklingen af din partnerkanal. Så kontakter vi dig.

Expandi Group er verdens største uafhængige bureaunetværk med fokus på IT sektoren. NetPartnering Nordic AB og OnChannel AB er begge datterselskaber og juridiske enheder, der repræsenterer Expandi Group i Norden.

English Svenska Dansk Norsk Suomalainen